ПРИВАТНОСТ

Заштита на Вашите податоци е загарантирана кај нас.

Сите информации за клиентите се строго чувани и достапни само за вработените кои се обврзани да го направат тоа.

ДОСТАВА

Доставата Ви е обезбедена.Вршиме директна достава преку доставните служби.

ВАШ е изборот дали сакате до Вашата врата во домот или до базата во Вашиот град.

Начин на купување

Многу едноставно!

Ваше е само да си одберете производ, да го ставите во кошничка.

Внесете ги потребните кратки податоци и нарачката е готова

Производи на распродажба
  • Производи на распродажба