• Нарачка може да направите тука на оваа страна.
    Со додавање производи во кошничката и понатаму следејќи ги упатствата
  • Друг начин за правење нарачка е преку телефон 077 83 13 95

 

Моментално единствен достапен начин на плаќање е при самата достава.

Нарачката се добива за 3 до 5 работни дена.

Доколку има временски непогоди, неработни денови, празници, како и останати фактори кои не зависат од нас, доставата може да биде одложена за 1 до 2 работни дена.

Што се однесува до доставата, од Вас зависи дали ќе одберете достава до Вашиот дом или пак достава до базата на доставната служба во вашиот град.

Секако дека може да се врши замена на производите.

Доколку не сте  сте задоволни од вашиот производ можете да го вратите или замените во рок од 30 дена.

Ние се трудиме производите да ги прикажеме какви што се.

Сепак се работи за слика, понекогаш може да се добие поинаква претстава за бојата,големината и слично.

Обидете се да се регистрирате.

Доколку сте веќе регистриран корисник, најавете се  и внесете детали и следете ги упатствата.

Доколку не успеете да ја завршите нарачката до крај, јавете се на нашиот телефон ние ќе ја направиме нарачката за вас.

Постои опција да ја проверите нарачката пред да ја платите.

Потребно е да направите нарачка како вообичаено, со тоа што откако ќе ви ја достават вие ќе извршите проверка на производите. Доколку сте задоволни од нарачката, вршите исплата  и ги задржувате производите. Меѓутоа, доколку производите не ги исполнуваат вашите очекувања, тогаш ги враќате  без никакви трошоци од ваша страна.