Showing all 9 results

Show sidebar
-44%
Close

Hot Shapers

699.00 ден 389.00 ден
-40%
Close

ВАГА ЗА ТЕЛЕСНА ТЕЖИНА

999.00 ден 599.00 ден
-50%
Close

Вакум кеси за складирање облека

399.00 ден 199.00 ден
-50%
Close

Електричен масажер

399.00 ден 199.00 ден
-50%
Close

Корсет за обликување на половина и стомак

799.00 ден 399.00 ден
-50%
Close

Магнетни пајаси против болки ‘Real Doctors +’

999.00 ден 499.00 ден
-33%
Close

Нова генерација на магнетни пајаси против болки: DRx Levine’s

599.00 ден 399.00 ден
-50%
Close

Појас за зацврстување и обликување на вашиот стомак и половина

599.00 ден 299.00 ден
-40%
Close

Фитнес Справа “Revoflex Xtreme”

999.00 ден 599.00 ден